Forum over verschillende promo sites
 
IndexPortalGalerijRegistrerenInloggen
Zoeken
 
 

Geef resultaten weer als:
 
Rechercher Geavanceerd zoeken
Laatste onderwerpen
» onze eigen sites
do apr 05, 2012 6:42 pm van morgan

» Gratis 10.000 Magichits Credits
ma aug 16, 2010 8:17 pm van morgan

» Linkruilen met promoot je site
ma aug 16, 2010 8:15 pm van morgan

» Per ongeluk 2 accounts
vr mei 28, 2010 1:52 am van EyeMJR

» klik spelen
di mei 25, 2010 1:41 pm van bronco

» muziek op de site s
za mei 22, 2010 4:47 am van EyeMJR

» Welke browser
za mei 22, 2010 4:31 am van EyeMJR

» hit-express
za mei 22, 2010 3:48 am van EyeMJR

» suppoert bu dutchsurger be
di apr 06, 2010 11:25 pm van balsat

Navigatie
 Portal
 Index
 Gebruikerslijst
 Profiel
 FAQ
 Zoeken
Affiliates
gratis forum

toplijsten
magic
eric-links index.htm
mystery index.htm< TOP-XL
teller
   

Deel | 
 

 Forum regels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
morgan
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 351
Leeftijd : 52
Woonplaats : nergens
land :
Registration date : 01-12-08

BerichtOnderwerp: Forum regels   za feb 07, 2009 3:34 pm

De forumregels

Dit forum is bedoeld voor alles over promosites als je daar hulp nodig hebt en je mag er ook je mening over zeggen. Voor een optimaal gebruiksgemak is het belangrijk dat dit forum overzichtelijk en toegankelijk blijft. Onderstaande regels helpen dit te bewerkstelligen.

Het forumbeheer behoudt zich het recht voor deze forumregels te wijzigen en aanvullende regels op te stellen en te wijzigen zonder gebruikers hiervan op de hoogte te brengen.

Door het registreren van een gebruikersprofiel op dit forum verklaart u akkoord te gaan met alle op het forum geldende regels.

Algemene bepalingen
1. Het belemmeren van de normale werking van het forum, op welke wijze dan ook, is niet toegestaan.
2. Racistische, discriminerende, beledigende, godslasterlijke en/of seksueel getinte en andere mogelijk aanstootgevende uitingen en beelden zijn niet toegestaan. Ook het verwijzen naar websites met dit soort materiaal is verboden.
3. Het aanprijzen van een product, organisatie of website of enige andere vorm van advertentie is niet toegestaan, tenzij hiervoor door het forumbeheer uitdrukkelijk toestemming is gegeven. Het verwijzen naar websites is toegestaan wanneer hiertoe een redelijke noodzaak bestaat ter beantwoording of formulering van een ondersteuningsvraag.
4. Het is niet toegestaan meerdere gebruikersprofielen per gebruiker aan te maken zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van het beheer.
5. Het is ten strengste verboden auteursrechtelijk beschermd materiaal of computerprogramma's waarmee het verkrijgen van dit materiaal mogelijk wordt gemaakt aan te bieden via het forum. Ook het verwijzen naar websites waar dit materiaal te vinden is en/of verwijzingen naar dit materiaal te vinden zijn is verboden.
6. Het is ten strengste verboden om malware (spyware,virussen,trojans,wormen etc.) of computerbestanden die malware bevatten en/of installeren aan te bieden op dit forum, of te verwijzen naar websites die dit materiaal aanbieden. Ook het via dit forum aanbieden van computerbestanden of handleidingen die het mogelijk maken kwaadwillenden toegang te verschaffen tot een computersysteem is verboden, evenals het verwijzen naar websites die dit materiaal aanbieden.
7. Het is ten strengste verboden het gebruikersprofiel van een ander te gebruiken zonder toestemming van degene aan wie het gebruikersprofiel toebehoort.
8. Gebruikers zijn verplicht te allen tijde aanwijzingen van forummedewerkers op te volgen. Eventuele klachten aangaande het handelen van een medewerker dienen per privébericht of e-mail met de betreffende medewerker te worden besproken. Mocht dit voor één van beide partijen geen bevredigend resultaat opleveren, dan mag de klacht worden doorgestuurd naar het forumbeheer. Het oordeel van het forumbeheer is definitief.
9. Het aangaan van conflicten op het openbare forum is niet toegestaan. Medewerkers bepalen wanneer er sprake is van een conflict.
10. Het forumbeheer is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het plaatsen van persoonlijke informatie op het forum. Het plaatsen van persoonlijke informatie van anderen is verboden. Voorbeelden van persoonlijke informatie zijn: e-mailadressen; adresgegevens; geboortedatum; naam.
11. Het is gebruikers niet toegestaan zich ten onrechte voor te doen als forummedewerker, op welke manier dan ook.
Bepalingen met betrekking tot gebruikersnamen
1. Opzettelijk misleidende gebruikersnamen, zoals gebruikersnamen die lijken op die van een medewerker, zijn niet toegestaan.

Bepalingen met betrekking tot avatars
1. Indien het forumbeheer van mening is dat een avatar niet overeenkomt met de identiteit van het forum is het bevoegd de avatar te verwijderen.
2. Avatars mogen niet breder zijn dan 150 pixels en niet hoger zijn dan 200 pixels.
Bepalingen met betrekking tot onderschriften
1. Indien het forumbeheer van mening is dat een onderschrift niet overeenkomt met de identiteit van het forum is het bevoegd het onderschrift te verwijderen.
2. Afbeeldingen in onderschriften mogen niet breder zijn dan 500 pixels en niet hoger zijn dan 150 pixels.

Bepalingen met betrekking tot sancties
1. Bij overtreding van de op het forum geldende regels regels kunnen, afhankelijk van de overtreding, de volgende sancties worden opgelegd:
- Uitschakeling van de mogelijkheid om een avatar weer te geven;
- Uitschakeling van de mogelijkheid om een onderschrift weer te geven;
- Uitschakeling van de mogelijkheid om privéberichten te versturen;
- Officiële waarschuwing;
- Ontzegging van toegang tot het forum;
- Ontzegging van toegang tot het forum in combinatie met een aanvullende sanctie buiten het ondersteuningsforum.
2. Naast oplegging van de in lid 1 bepaalde sancties kunnen bij overtreding van de op het forum geldende regels de volgende maatregelen worden genomen:
- Aanpassing van een bericht waarin een overtreding wordt begaan;
- Verwijdering van een bericht waarin een overtreding wordt begaan;
- Sluiting van een topic waarin een overtreding wordt begaan;
- Sluiting van een topic waarin een overtreding wordt begaan en verplaatsing van dit topic naar de forumsectie "Prullenmand";
- Verwijdering van een topic waarin een overtreding wordt begaan.
3. De op te leggen sanctie wordt per individuele overtreding vastgesteld door het forumbeheer. In het verleden begane overtredingen kunnen bij de afweging worden betrokken.
4. De in lid 1 bepaalde sancties worden opgelegd door het forumbeheer.
5. De in lid 2 bepaalde maatregelen worden genomen door het forumbeheer of daartoe door het forumbeheer aangewezen personen.
6. Naar aanleiding van ongewenste gedragingen die niet zijn geregeld in deze forumregels of de in artikel 8, eerste lid bedoelde aanvullende regels kan het beheer naar eigen inzicht sancties opleggen.
7. Met de in lid 6 genoemde ongewenste gedragingen worden gedragingen bedoeld die de sfeer of goede orde op het forum zodanig bedreigen dan wel de werking van het forum zodanig belemmeren dat het niet redelijk zou zijn aan deze gedragingen geen sancties te verbinden.
Overige bepalingen
1. Gebruikers zijn verantwoordelijk voor de inhoud van door hen geplaatste berichten. Het beheer aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor uitingen van gebruikers. Wel controleren het forumbeheer en daartoe door het forumbeheer aangewezen personen de inhoud van het forum zo goed mogelijk en nemen zij maatregelen als er overtredingen worden geconstateerd.
2. Voor specifieke forumsecties kunnen aanvullende regels worden opgesteld. Deze regels worden gepubliceerd in de forumsectie waarop zij betrekking hebben. Aanvullende regels gelden alleen binnen de forumsectie waarin zij zijn gepubliceerd.


Laatst aangepast door magic op za feb 07, 2009 4:35 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.sveapromotie.com/
 
Forum regels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» 19 november: start regenseizoen Jakarta
» 'Batik Belanda from Time to Time' in Erasmus Huis
» Goedkope vluchten

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Autohits en gpt forum :: Algemeen :: Forumregels-
Ga naar: